Verzenden en ophalen ten tijde van Corona

Het geven van een kerstpakket is normaal gesproken een feestelijk moment. Door de huidige situatie vanwege corona snappen wij dat het persoonlijk geven van het kerstpakket mogelijk geen optie is. Daarom denken wij graag mee. Zo kunnen we alle pakketten bij jou op locatie leveren, maar bieden we ook de mogelijkheid om de pakketten naar jouw collega’s te verzenden.

Nijmeegs kerstpakket lokale luxe producten
Kerstpakket thuisbezorgd Velocity

Bezorgen op de fiets

Voor het verzenden van Het Nimweegs Kerstpakket werken wij samen met onze Nijmeegse partner Velocity fietskoeriers. Op snelle, voordelige en duurzame wijze verzorgt Velocity fietskoeriers Het Nimweegs Kerstpakket binnen Nijmegen en omstreken. Daarbuiten werken zij samen met andere fietskoeriers door het hele land. Voor adressen buiten het bereik van fietskoeriers zal Velocity samenwerken met de bekende pakketbezorgdiensten. Door deze samenwerking kunnen we jou compleet ontzorgen en alle kerstpakketten duurzaam en snel bezorgen!

Afleveren, ophalen en andere mogelijkheden

We kunnen uiteraard alle pakketten afleveren op een (bedrijfs)locatie naar keuze en denken graag mee over mogelijkheden zodat de kerstpakketten op een veilige manier opgehaald kunnen worden, bijvoorbeeld met een digitaal inplan-systeem.

Wil jij zelf de kerstpakketten ophalen om ze vervolgens uit te delen? Dat is uiteraard geen probleem. Vanaf onze locatie vlakbij het Centraal Station in Nijmegen bieden wij de mogelijkheid om de pakketten op te halen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Het Nimweegs Kerstpakket Logo
Scroll naar top